Σύγκρουση αυτοκινήτων – Ανατροπή τελεσίδικης Απόφασης

Standard

Τα πραγματικά περιστατικά της ένδικης υπόθεσης και η υπάρχουσα δικονομική κατάσταση:
Έλαβε χώρα σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων, όπου μετά το πρώτο, προσωρινά ακινητοποιημένο, Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο, καθένας εκ των τριών οδηγών των επόμενων τριών Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, προσέκρουε με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του στο πίσω μέρος του προπορευόμενου οχήματος (καραμπόλα).

Όταν παρέλαβα τη δικογραφία του τέταρτου Ι.Χ επιβατικού αυτοκινήτου, για τα τρία (3) Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα είχε εκδοθεί τελεσίδικη δικαστική απόφαση και οι ασφαλιστικές εταιρίες  είχαν ήδη καταβάλει τις επιδικασθείσες αποζημιώσεις .
Παραιτήθηκα από την αρχική κατατεθειμένη αίτηση κι ασχολήθηκα για την ανατροπή της υπάρχουσας δικαστικής κατάστασης, για λογαριασμό της εντολέως μου. Αφ΄ενός η εντολέας μου, η οποία ήταν πρώτη στη σειρά παρουσιαζόταν ως τελευταίας, στην προαναφερθείσα τελεσίδικη απόφαση,  αφετέρου δε,  έπρεπε να αποδειχθεί ότι το σύνολο των υλικών ζημιών της προέρχονταν από συγκεκριμένο Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο, που η εναγόμενη ασφαλιστική του εταιρία είχε ήδη καταβάλει για τρίτο άλλο αυτοκίνητο, με την τελεσίδικη απόφαση.
Ακολουθεί η δικαστική απόφαση.
Αικατερίνη Φραγκιαδάκη
Δικηγόρος Αθηνών
Τηλ. επικοινωνίας : 6974386276

Email:lawyersgroup6@gmail.com

 

 

 

Σχολιάστε