Πρόσκληση για συναινετική λύση συμφώνου συμβίωσης (υπόδειγμα)

Standard

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Του/της

Προς τον /την

Δυνάμει της υπ´αριθμόν …. πράξης του/της συμβολαιογράφου Αθηνών ……που εδρεύει … προβήκαμε σε σύναψη Συμφώνου Συμβίωσης, διεπώμενο από τις διατάξεις του ν. 4356/2015 και τους ειδικότερους όρους και συμφωνίες που αναφέρονται σε αυτό, αντίγραφο δε αυτής της πράξης κατατέθηκε στο Ληξιαρχείο του Δήμου …και καταχωρήθηκε στο ειδικό βιβλίο του Ληξιαρχείου αυτού ( στοιχείο ληξιαρχικής πράξης συμφώνου Συμβίωσης: αρ,,,,/τόμος ../έτος….)

Με το παρόν έγγραφο σου γνωστοποιώ την πρόθεση μου να λύσω το Σύμφωνο Συμβίωσης και σε ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως από κοινού και εκ συμφώνου προσέλθουμε σε συμβολαιογράφο, το πρόσωπο του οποίου, ως επίσης την ημέρα και την ώρα προοσέλευσης σ’ αυτόν, θα καθορίσουμε μεταξύ μας προφορικά, προκειμένου να υπογράψουμε κοινή συμβολαιογραφική πράξη λύσης του εν λόγω συμφώνου συμβίωσης. Επιπρόσθετα σε ενημερώνω ότι αν δεν επιτευχθεί η από κοινού και εκ συμφώνου λύση του εν λόγω συμφωνητικού συμβίωσης δια της υπογραφής κοινής συμβολαιογραφικής πράξης και αφού παρέλθουν τρεις (3) μήνες από την επίδοση της παρούσας πρόσκλησης σε σένα, τότε εγώ θα υπογράψω ενώπιον συμβολαιογράφου δήλωση λύσης του ανωτέρου συμφωνητικού συμβίωσης.

Εντέλλεται κάθε δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα προς τον/την ανωτέρω ………για να λάβει γνώση για τις νόμιμες συνέπειες.

Αικατερίνη Φραγκιαδάκη

Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω – DPO

Τηλ: 6974386276- 6970434892

Email: lawyersgroup6@gmail.com

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s