Πολιτική Επεξεργασίας και προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Standard

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων από τη δικηγόρο Αικατερίνη Φραγκιαδάκη.

Το δικηγορικό γραφείο μου δε συλλέγει τα Προσωπικά ή τα Ευαίσθητα Δεδομένα σας, παρά μόνο όσα απαιτούνται με τη συγκατάθεσή σας για την επίτευξη της εντολής που μου αναθέτετε.

Η δικηγόρος δεσμεύεται από το αρθρ. 38 του Νέου Κώδικα Δικηγόρων και οφείλει να τηρεί αυστηρά εχεμύθεια για όσα της εμπιστεύεται ο εντολέας της, κατά την ανάθεση και την εκτέλεση της εντολής του ή  πληροφορείται κατά τη διάρκεια του χειρισμού της.

Προς τούτο, έχω λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας, από κάθε μορφής τυχαίας ή αθέμιτης επεξεργασίας. Τα μέτρα ασφαλείας επανεξετάζονται και τροποποιούνται κάθε φορά που κρίνεται απαραίτητο.

Η διάρκεια διατήρησης των Δεδομένων σας καθορίζεται από το χρονικό διάστημα της υποχρέωσής μου προς περαίωση της εντολής σας.

Μετά το πέρα της ή της διακοπής της συνεργασίας μας, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του πλήρη φακέλου σας καθώς και τη διαγραφή των δεδομένων σας από την αποθήκευσή τους, σε κομπιούτερ ή εξωτερικό δίσκο ή κάθε μέρους αποθήκευσης της υπόθεσής σας.

Αιτούμαι τη συγκατάθεσής σας για να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά και τα ευαίσθητα δεδομένα σας, προς την περαίωση της εντολής που μου αναθέσατε.

Παρακαλώ, για όλους τους ανωτέρω λόγους, συμπληρώστε τον κάτωθι πίνακα:

Ονοματεπώνυμο:

Διεύθυνση κατοικίας:

Τηλέφωνο:

Email:

ΑΔΤ:

ΑΦΜ:

Δ.Ο.Υ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

 

Ο/Η  ΣΥΓΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΟΣ/Η

Για περισσότερες πληροφορίες

Αικατερίνη Φραγκιαδάκη

Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω

Τηλ: 6974386276- 6970434892

Email: lawyersgroup6@gmail.com

E212AAC8-D5B8-4AE0-AE2E-EE367FA2C414

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s